- Centrum správ - LC Packaging sa zaväzuje k iniciatíve Business Ambition for 1,5 °C (firemná ambícia 1,5 °C) Pridaná hodnota nášho hodnotenia EcoVadis Platinum CSR pre našich zákazníkov. LC Packaging wins Nestlé Sustainability Award for Suppliers 2021 LC Packaging si zachováva najvyššie hodnotenie CSV spoločnosti EcoVadis : “Odmena za udržateľný záväzok” How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity Už sme online! Ročenka Sustainability Update 2021 (v súlade s GRI) New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments Spoločnosť LC Packaging vypracovala v rámci iniciatívy OSN Global Compact Advanced správu o progrese za rok 2021 Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020 Stratégia zásobovania a operácie dodávateľského reťazca v časoch neistoty: ako zvládnuť situácie, ako je pandémia COVID – 19 Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online! V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd. Opätovné použitie pred recykláciou: ako predĺžiť životný cyklus vašich FIBC K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku? Inovatívne partnerstvá: definovanie dokonalého veľkého vaku pre automatizované plniace systémy LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis LC Packaging pripravila správu o hodnotení do roku 2020 pre globálnu dohodu OSN Spoločnosť LC Packaging nominovaná na ocenenie Sedex Responsible Business Awards Spoločnosti LC Packaging a Veolia Netherlands sa podieľajú na minimalizácii odpadu súvisiaceho s flexibilným balením v celosvetovom meradle
V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd.

In the spotlight_DBPL_website.png

V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd.

Jedným z našich vlastných výrobných závodov FIBC je spoločnosť Dutch-Bangla Pack Ltd. (DBPL) v Bangladéši. DBPL má ročnú kapacitu 2,5 milióna vysoko kvalitných vakov vyrobených za vynikajúcich pracovných podmienok s výrobnými procesmi, ktoré vyhovujú podmienkam čistej miestnosti /clean room/. Zahŕňa to najmodernejšiu výrobnú technológiu a oblasť vysokej starostlivosti s certifikáciou FSSC22000 s rozlohou 4 000 metrov štvorcových na výrobu FIBC pre najcitlivejšie kategórie výrobkov, ako sú potraviny a farmaceutické výrobky.

V spoločnosti DBPL veríme, že dokonalá veľký vak je oveľa viac ako len vysoko kvalitný vak. Naše FIBC sú preto vyrábané udržateľným spôsobom, vo vynikajúcom zariadení a tými najlepšími pracovníkmi, ktorí pracujú a žijú v dobrých podmienkach. DBL sa líši od mnohých iných továrni vďaka svojim úžasným pracovným podmienkam s nadpriemernými platmi životného minima a pravidelným vzdelávacím programom pre neustály rozvoj zamestnancov, čo potvrdzuje certifikát SA8000. Spoločnosť LC Packaging nedávno implementovala digitálne vyplácanie platov, aby pomohla bangladéšskym zamestnankyniam mať kontrolu nad svojimi financiami.

Vytvorili sme dve videá, aby sme vytvorili dojem z výrobných procesov spoločnosti DBPL a ukázali, čo znamená záväzok spoločnosti DBPL k našim pracovníkom.