EcoVadis Sustain 2020

LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis

Spoločnosť LC Packaging sa zúčastnila dvojdňového online podujatia zameraného na udržateľnosť 2020 EcoVadis v diskusii s výborom na tému „Cesta udržateľnosti z perspektívy SME“. Spoločnosť LC Packaging ako člen iniciatívy EcoVadis so statusom Gold, ktorá patrí medzi 3 % najvýkonnejších subjektov spomedzi 60 000 spoločností z celého sveta hodnotených iniciatívou EcoVadis, sa zapojila do tejto diskusie rôznych záujmových skupín zameranej na zdieľanie perspektívy spoločností SME a poskytnutie prehľadu o výzvach, ktorým čelia, a príležitostiach na integráciu udržateľnosti do svojich stratégií.

Líder v oblasti udržateľnosti

Organizácia EcoVadis každoročne organizuje podujatie zamerané na udržateľnosť: dvojdňovú konferenciu členov iniciatívy EcoVadis a ostatných organizácií, ktoré sa zaujímajú o všetko, čo sa deje vo svete udržateľnosti, ktorá sa koná v Paríži. Inšpirujúci prednášatelia, pozoruhodné fakty, skúsenosti zákazníkov a diskusie s výborom na rozmanité témy. Z dôvodu koronavírusu sa podujatie Sustain 2020 #daretogether zmenilo na 100 % virtuálnu konferenciu, ktorej sa mohol zúčastniť ktokoľvek.

Spoločnosť LC Packaging bola poctená pozvaním prednášať ako líder v oblasti udržateľnosti počas diskusií výboru na tému „Cesta udržateľnosti z perspektívy SME“ a podeliť sa o svoje skúsenosti z cesty udržateľnosti spoločnosti LC Packaging.

Sledovať na požiadanie

Dňa 12. marca sa podujatia zúčastnilo viac ako 1 600 návštevníkov a približne 700 sledovalo diskusiu výboru, ktorej sa zúčastnila aj spoločnosť LC Packaging. Pre tých, ktorí sa nemohli konferencie zúčastniť, ale zaujíma ich, je k dispozícii celé podujatie na požiadanie. Môžete sa zdarma zaregistrovať a navštíviť virtuálnu lokalitu podujatia, kde si môžete pozrieť nahrávky prednášok, ktoré vás zaujímajú. Diskusiu výboru na tému „Cesta udržateľnosti z perspektívy SME“, ktorej sme sa zúčastnili, je k dispozícii v časti „Horúce novinky“.