- Centrum správ - How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity Už sme online! Ročenka Sustainability Update 2021 (v súlade s GRI) New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments Spoločnosť LC Packaging vypracovala v rámci iniciatívy OSN Global Compact Advanced správu o progrese za rok 2021 Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020 Stratégia zásobovania a operácie dodávateľského reťazca v časoch neistoty: ako zvládnuť situácie, ako je pandémia COVID – 19 Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online! V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd. Opätovné použitie pred recykláciou: ako predĺžiť životný cyklus vašich FIBC K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku? Inovatívne partnerstvá: definovanie dokonalého veľkého vaku pre automatizované plniace systémy LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis LC Packaging pripravila správu o hodnotení do roku 2020 pre globálnu dohodu OSN Spoločnosť LC Packaging nominovaná na ocenenie Sedex Responsible Business Awards Spoločnosti LC Packaging a Veolia Netherlands sa podieľajú na minimalizácii odpadu súvisiaceho s flexibilným balením v celosvetovom meradle
LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis

EcoVadis Sustain 2020

LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis

Spoločnosť LC Packaging sa zúčastnila dvojdňového online podujatia zameraného na udržateľnosť 2020 EcoVadis v diskusii s výborom na tému „Cesta udržateľnosti z perspektívy SME“. Spoločnosť LC Packaging ako člen iniciatívy EcoVadis so statusom Gold, ktorá patrí medzi 3 % najvýkonnejších subjektov spomedzi 60 000 spoločností z celého sveta hodnotených iniciatívou EcoVadis, sa zapojila do tejto diskusie rôznych záujmových skupín zameranej na zdieľanie perspektívy spoločností SME a poskytnutie prehľadu o výzvach, ktorým čelia, a príležitostiach na integráciu udržateľnosti do svojich stratégií.

Líder v oblasti udržateľnosti

Organizácia EcoVadis každoročne organizuje podujatie zamerané na udržateľnosť: dvojdňovú konferenciu členov iniciatívy EcoVadis a ostatných organizácií, ktoré sa zaujímajú o všetko, čo sa deje vo svete udržateľnosti, ktorá sa koná v Paríži. Inšpirujúci prednášatelia, pozoruhodné fakty, skúsenosti zákazníkov a diskusie s výborom na rozmanité témy. Z dôvodu koronavírusu sa podujatie Sustain 2020 #daretogether zmenilo na 100 % virtuálnu konferenciu, ktorej sa mohol zúčastniť ktokoľvek.

Spoločnosť LC Packaging bola poctená pozvaním prednášať ako líder v oblasti udržateľnosti počas diskusií výboru na tému „Cesta udržateľnosti z perspektívy SME“ a podeliť sa o svoje skúsenosti z cesty udržateľnosti spoločnosti LC Packaging.

Sledovať na požiadanie

Dňa 12. marca sa podujatia zúčastnilo viac ako 1 600 návštevníkov a približne 700 sledovalo diskusiu výboru, ktorej sa zúčastnila aj spoločnosť LC Packaging. Pre tých, ktorí sa nemohli konferencie zúčastniť, ale zaujíma ich, je k dispozícii celé podujatie na požiadanie. Môžete sa zdarma zaregistrovať a navštíviť virtuálnu lokalitu podujatia, kde si môžete pozrieť nahrávky prednášok, ktoré vás zaujímajú. Diskusiu výboru na tému „Cesta udržateľnosti z perspektívy SME“, ktorej sme sa zúčastnili, je k dispozícii v časti „Horúce novinky“.