Online audits.jpg

Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online!

Veríme, že kvalita nie je len silou nášho balenia. Perfektný veľký vak je oveľa viac ako len vysoko kvalitný vak.Perfektné veľké vaky alebo FIBC sa vyrábajú vo vynikajúcich výrobných zariadeniach udržateľným spôsobom tými najlepšími pracovníkmi, ktorí pracujú a žijú v dobrých podmienkach. Najlepším spôsobom, ako posúdiť tieto podmienky, je samozrejme vidieť ich na vlastné oči. Pred pandémiou COVID-19 sme pravidelne organizovali továrenské audity a návštevy našich výrobných závodov FIBC, aby sme (potenciálnym) zákazníkom umožnili preskúmať naše najmodernejšie, udržateľné a spoločensky zodpovedné zariadenia.

Tieto audity sú súčasťou programov zabezpečenia kvality našich zákazníkov a sú často nevyhnutným predpokladom pre podnikanie alebo implementáciu nových projektov, najmä pokiaľ ide o citlivé výrobky, ako sú potraviny, farmaceutické výrobky alebo špeciálne chemikálie. V časoch, keď cestovanie a návštevy nie sú možné, je na splnenie požiadaviek pre audity a návštevy továrni potrebný iný prístup. Týmto odlišným prístupom je program LC Packaging Remote Audit Program. V minulom roku sa v spoločnosti Dutch-Bangla Pack Ltd. (DBPL) uskutočnilo niekoľko online auditov. Online audit zvyčajne trvá celý deň a jeden z týchto online auditov doteraz viedlo k rozšíreniu súhlasu zákazníkov s najcitlivejšími potravinovo čistými FIBC!

Z dôvodu umožnenia požiadaviek na audit sme zostavili program LC Packaging Remote Audit Program. Účelom tohto programu je poskytnúť audítorovi skúsenosti v oblasti auditu rovnako dobré ako vo fyzickej podobe pomocou nástrojov na diaľku. Tento program pozostáva zo zdieľania požadovaných dokumentov a dotazníkov vopred, po ktorých nasledujú 2 poldňové (napr. 2 rána) videokonferencie.

Príklad tém, ktorým sa môžu videokonferencie venovať:

1. Vizuálny dojem
    a. Aby sme umožnili audítorovi lepšie porozumieť výrobný proces, ukážeme mu veľké množstvo krátkych videoklipov, ktoré ukazujú požadované aspekty výrobného procesu. Zahrnuté sú napríklad oblasti skladov, kroky vo výrobnom procese a oddelenie skladovania / balenia hotových výrobkov.

b. Akékoľvek hlavné zmeny alebo vylepšenia, ktoré boli urobené nedávno / od posledného auditu, napr. zariadenia, budovy, výrobné procesy, organizačné procesy alebo suroviny sú zvýraznené videami a / alebo dokumentmi.

c. Počas videokonferencie je možné vytvoriť ďalšie videá a obrázky, aby sa zážitok z online auditu čo najviac podobal fyzickému auditu
  2. Diskusia o opatreniach COVID-19
    Diskusia o opatreniach / zmenách v programoch HACCP a PRP zobrazením aktualizovaných postupov podporených obrázkami fyzikálnych opatrení na mieste.
  3. Diskusia o požadovanej dokumentácii
    Prerokovanie dokumentácie, ktorá bola poskytnutá vopred. To môže zahŕňať postupy, sebahodnotenia a preskúmania, interné audity, sťažnosti, politiku kvality a ročný plán kvality.

V závislosti na potrebách konkrétneho (potenciálneho) zákazníka je možné tento program ďalej prispôsobiť. Ak chcete získať ďalšie informácie o programe LC Packaging Remote Audit, kontaktujte naše medzinárodné oddelenie kvality na adrese quality@lcpackaging.com.