- Centrum správ - Pridaná hodnota nášho hodnotenia EcoVadis Platinum CSR pre našich zákazníkov. LC Packaging wins Nestlé Sustainability Award for Suppliers 2021 LC Packaging si zachováva najvyššie hodnotenie CSV spoločnosti EcoVadis : “Odmena za udržateľný záväzok” How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity Už sme online! Ročenka Sustainability Update 2021 (v súlade s GRI) New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments Spoločnosť LC Packaging vypracovala v rámci iniciatívy OSN Global Compact Advanced správu o progrese za rok 2021 Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020 Stratégia zásobovania a operácie dodávateľského reťazca v časoch neistoty: ako zvládnuť situácie, ako je pandémia COVID – 19 Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online! V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd. Opätovné použitie pred recykláciou: ako predĺžiť životný cyklus vašich FIBC K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku? Inovatívne partnerstvá: definovanie dokonalého veľkého vaku pre automatizované plniace systémy LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis LC Packaging pripravila správu o hodnotení do roku 2020 pre globálnu dohodu OSN Spoločnosť LC Packaging nominovaná na ocenenie Sedex Responsible Business Awards Spoločnosti LC Packaging a Veolia Netherlands sa podieľajú na minimalizácii odpadu súvisiaceho s flexibilným balením v celosvetovom meradle

Online audits.jpg

Veríme, že kvalita nie je len silou nášho balenia. Perfektný veľký vak je oveľa viac ako len vysoko kvalitný vak.Perfektné veľké vaky alebo FIBC sa vyrábajú vo vynikajúcich výrobných zariadeniach udržateľným spôsobom tými najlepšími pracovníkmi, ktorí pracujú a žijú v dobrých podmienkach. Najlepším spôsobom, ako posúdiť tieto podmienky, je samozrejme vidieť ich na vlastné oči. Pred pandémiou COVID-19 sme pravidelne organizovali továrenské audity a návštevy našich výrobných závodov FIBC, aby sme (potenciálnym) zákazníkom umožnili preskúmať naše najmodernejšie, udržateľné a spoločensky zodpovedné zariadenia.

Tieto audity sú súčasťou programov zabezpečenia kvality našich zákazníkov a sú často nevyhnutným predpokladom pre podnikanie alebo implementáciu nových projektov, najmä pokiaľ ide o citlivé výrobky, ako sú potraviny, farmaceutické výrobky alebo špeciálne chemikálie. V časoch, keď cestovanie a návštevy nie sú možné, je na splnenie požiadaviek pre audity a návštevy továrni potrebný iný prístup. Týmto odlišným prístupom je program LC Packaging Remote Audit Program. V minulom roku sa v spoločnosti Dutch-Bangla Pack Ltd. (DBPL) uskutočnilo niekoľko online auditov. Online audit zvyčajne trvá celý deň a jeden z týchto online auditov doteraz viedlo k rozšíreniu súhlasu zákazníkov s najcitlivejšími potravinovo čistými FIBC!

Z dôvodu umožnenia požiadaviek na audit sme zostavili program LC Packaging Remote Audit Program. Účelom tohto programu je poskytnúť audítorovi skúsenosti v oblasti auditu rovnako dobré ako vo fyzickej podobe pomocou nástrojov na diaľku. Tento program pozostáva zo zdieľania požadovaných dokumentov a dotazníkov vopred, po ktorých nasledujú 2 poldňové (napr. 2 rána) videokonferencie.

Príklad tém, ktorým sa môžu videokonferencie venovať:

1. Vizuálny dojem
    a. Aby sme umožnili audítorovi lepšie porozumieť výrobný proces, ukážeme mu veľké množstvo krátkych videoklipov, ktoré ukazujú požadované aspekty výrobného procesu. Zahrnuté sú napríklad oblasti skladov, kroky vo výrobnom procese a oddelenie skladovania / balenia hotových výrobkov.

b. Akékoľvek hlavné zmeny alebo vylepšenia, ktoré boli urobené nedávno / od posledného auditu, napr. zariadenia, budovy, výrobné procesy, organizačné procesy alebo suroviny sú zvýraznené videami a / alebo dokumentmi.

c. Počas videokonferencie je možné vytvoriť ďalšie videá a obrázky, aby sa zážitok z online auditu čo najviac podobal fyzickému auditu
  2. Diskusia o opatreniach COVID-19
    Diskusia o opatreniach / zmenách v programoch HACCP a PRP zobrazením aktualizovaných postupov podporených obrázkami fyzikálnych opatrení na mieste.
  3. Diskusia o požadovanej dokumentácii
    Prerokovanie dokumentácie, ktorá bola poskytnutá vopred. To môže zahŕňať postupy, sebahodnotenia a preskúmania, interné audity, sťažnosti, politiku kvality a ročný plán kvality.

V závislosti na potrebách konkrétneho (potenciálneho) zákazníka je možné tento program ďalej prispôsobiť. Ak chcete získať ďalšie informácie o programe LC Packaging Remote Audit, kontaktujte naše medzinárodné oddelenie kvality na adrese quality@lcpackaging.com.