- Centrum správ - LC Packaging sa zaväzuje k iniciatíve Business Ambition for 1,5 °C (firemná ambícia 1,5 °C) Pridaná hodnota nášho hodnotenia EcoVadis Platinum CSR pre našich zákazníkov. LC Packaging wins Nestlé Sustainability Award for Suppliers 2021 LC Packaging si zachováva najvyššie hodnotenie CSV spoločnosti EcoVadis : “Odmena za udržateľný záväzok” How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity Už sme online! Ročenka Sustainability Update 2021 (v súlade s GRI) New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments Spoločnosť LC Packaging vypracovala v rámci iniciatívy OSN Global Compact Advanced správu o progrese za rok 2021 Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020 Stratégia zásobovania a operácie dodávateľského reťazca v časoch neistoty: ako zvládnuť situácie, ako je pandémia COVID – 19 Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online! V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd. Opätovné použitie pred recykláciou: ako predĺžiť životný cyklus vašich FIBC K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku? Inovatívne partnerstvá: definovanie dokonalého veľkého vaku pre automatizované plniace systémy LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis LC Packaging pripravila správu o hodnotení do roku 2020 pre globálnu dohodu OSN Spoločnosť LC Packaging nominovaná na ocenenie Sedex Responsible Business Awards Spoločnosti LC Packaging a Veolia Netherlands sa podieľajú na minimalizácii odpadu súvisiaceho s flexibilným balením v celosvetovom meradle
LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020

Annual Report 2020 cover.JPG

LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020

Rok 2020 bol výnimočný. Pre spoločnosť LC Packaging Group to bol solídny rok, v ktorom sme mohli pokračovať v investovaní tak, ako sme predtým plánovali a stanovili rozpočet. V našej výročnej správe za rok 2020 uvádzame výsledky a najvýraznejší vývoj a projekty za posledný rok.

Celkovo sme spracovali 66 425 objednávok a distribuovali sme 360,8 milióna obalových riešení do celého sveta v 2 060 plne naložených kontajneroch. Spoločnosť LC Packaging recyklovala 642,4 MT polypropylénu (PP) a 83,1 MT polyetylénu (PE), odpad z výroby, približne 80%, v interiéroch. Naše úsilie o udržateľnosť bolo v minulom roku ocenené hodnotením CSR EcoVadis Platinum. To znamená, že LC Packaging patrí medzi prvé 1% zo 65 000 spoločností na celom svete hodnotených spoločnosťou EcoVadis.

Prečítajte si všetko o našom výkone, vývoji a štandardoch v našej online výročnej správe za rok 2020.