- Centrum správ - Pridaná hodnota nášho hodnotenia EcoVadis Platinum CSR pre našich zákazníkov. LC Packaging wins Nestlé Sustainability Award for Suppliers 2021 LC Packaging si zachováva najvyššie hodnotenie CSV spoločnosti EcoVadis : “Odmena za udržateľný záväzok” How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity Už sme online! Ročenka Sustainability Update 2021 (v súlade s GRI) New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments Spoločnosť LC Packaging vypracovala v rámci iniciatívy OSN Global Compact Advanced správu o progrese za rok 2021 Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020 Stratégia zásobovania a operácie dodávateľského reťazca v časoch neistoty: ako zvládnuť situácie, ako je pandémia COVID – 19 Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online! V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd. Opätovné použitie pred recykláciou: ako predĺžiť životný cyklus vašich FIBC K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku? Inovatívne partnerstvá: definovanie dokonalého veľkého vaku pre automatizované plniace systémy LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis LC Packaging pripravila správu o hodnotení do roku 2020 pre globálnu dohodu OSN Spoločnosť LC Packaging nominovaná na ocenenie Sedex Responsible Business Awards Spoločnosti LC Packaging a Veolia Netherlands sa podieľajú na minimalizácii odpadu súvisiaceho s flexibilným balením v celosvetovom meradle

Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg

Úsilie spoločnosti LC Packaging o udržateľnosť je uznávané a už druhý rok po sebe bolo ocenené platinovou cenou CSR spoločnosti EcoVadis pre všetky jej pobočky a výrobné zariadenia. Vďaka tomuto hodnoteniu zotrváva LC Packaging súčasťou iba 1% zo všetkých 75 000 spoločností hodnotených spoločnosťou EcoVadis na celom svete s takým vysokým hodnotením CSR. Táto rodinná spoločnosť získala platinovú medailu za svoje činnosti, ktoré majú pozitívny vplyv na jej ľudí, zákazníkov a životné prostredie.

EcoVadis posudzuje organizácie vo všetkých odvetviach v mnohých oblastiach, ktoré sú kľúčové pre dosiahnutie trvalo udržateľných cieľov, vrátane environmentálnych, pracovných a ľudských práv, etiky a vplyvov trvalo udržateľného zásobovania. Spoločnosť EcoVadis uznáva najmä naše pracovné postupy (9/10) a úsilie o udržateľné zásobovanie (8/10).

Ide príkladom pre ostatných

Lucas Lammers, generálny riaditeľ: „Za udržateľné podnikateľské praktiky zodpovedá každá krajina, každá spoločnosť a každý jednotlivec. Aj keď sa niektorí rozhodnú nekonať, my sa zaväzujeme, že to budeme robiť. Každá maličkosť pomáha a každý príklad inšpiruje ostatných, aby konali. Neustále sa dozvedáme o našom vplyve na životné prostredie a spoločnosť ako celok a o možnostiach, ktoré máme, aby sme urobili zmenu. Prijímanie opatrení vždy prináša výzvy a my sme veľmi hrdí na to, že spoločnosť EcoVadis uznala kroky, ktoré robíme, aby sme budúcim generáciám nechali lepší svet bez toho, aby sme im obmedzili možnosti, ktoré budú mať, či prostriedky, ktoré pre nich budú dostupné.

Táto Platinová cena je skutočne odmenou za víziu a úsilie, ktoré sme v oblasti CSR ukázali na celom svete, a dopĺňa naše rozsiahle portfólio certifikátov a noriem. Naďalej hľadáme príležitosti, ako ešte viac prispieť k blahu ľudí a životného prostredia.“

Prečítajte si viac o úsilí spoločnosti LC Packaging v oblasti udržateľnosti v našej aktualizácii udržateľnosti 2021 a našom indexe obsahu GRI 2020.

O spoločnosti EcoVadis

Spoločnosť EcoVadis bola založená s presvedčením, že podniky môžu prispieť k zlepšeniu súčasného stavu nášho životného prostredia. Od roku 2007 sa organizácia stala dôveryhodným partnerom oddelení zásobovania niekoľkých nadnárodných spoločností. EcoVadis má jedinečnú metodiku hodnotenia CSR a pomáha spoločnostiam stať sa udržateľnejšími prostredníctvom adaptácie udržateľnejších postupov. Ich metodika je založená na štandardoch trvalo udržateľného rozvoja, ako sú Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact a ISO 26000.

Organizácie sa môžu každoročne uchádzať o hodnotenie. Na základe skóre v jednotlivých oblastiach môže byť organizácia s celkovým skóre aspoň 45/100 odmenená bronzovou, striebornou, zlatou alebo platinovou medailou. Spoločnosť LC Packaging je hodnotená od roku 2017.

Results EcoVadis.png
Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg

Náš certifikát s hodnotením si môžete stiahnuť tu