- Centrum správ - Pridaná hodnota nášho hodnotenia EcoVadis Platinum CSR pre našich zákazníkov. LC Packaging wins Nestlé Sustainability Award for Suppliers 2021 LC Packaging si zachováva najvyššie hodnotenie CSV spoločnosti EcoVadis : “Odmena za udržateľný záväzok” How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity Už sme online! Ročenka Sustainability Update 2021 (v súlade s GRI) New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments Spoločnosť LC Packaging vypracovala v rámci iniciatívy OSN Global Compact Advanced správu o progrese za rok 2021 Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020 Stratégia zásobovania a operácie dodávateľského reťazca v časoch neistoty: ako zvládnuť situácie, ako je pandémia COVID – 19 Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online! V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd. Opätovné použitie pred recykláciou: ako predĺžiť životný cyklus vašich FIBC K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku? Inovatívne partnerstvá: definovanie dokonalého veľkého vaku pre automatizované plniace systémy LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis LC Packaging pripravila správu o hodnotení do roku 2020 pre globálnu dohodu OSN Spoločnosť LC Packaging nominovaná na ocenenie Sedex Responsible Business Awards Spoločnosti LC Packaging a Veolia Netherlands sa podieľajú na minimalizácii odpadu súvisiaceho s flexibilným balením v celosvetovom meradle

Automated filling solution.jpg

Plnenie veľkých vriec môže byť činnosť náročná na prácu, ktorá môže vyžadovať mnoho manuálnych činností. Prázdne veľké vaky je napríklad potrebné vyzdvihnúť, pripevniť k plniacemu stroju a odstrániť zo stroja pomocou obsluhy. Jeden z našich zákazníkov, popredná svetová spoločnosť v oblasti materiálových riešení v oblasti prírodných surovín , preto hľadal riešenie, ako tento proces zefektívniť a zvýšiť kapacitu pomocou automatizácie.

Zákazník spojil svoje sily s LC Packaging a Emde Industrie-Technik GmbH (ich strojným partnerom), aby preskúmali možnosti automatického plnenia. Cieľ projektu bol jasný: realizovať proces plnenia, ktorý zvyšuje efektivitu procesu a zvyšuje kapacitu, ale bez ľudského zásahu. Aby sme dosiahli taký plne automatizovaný proces manipulácie s veľkými vakmi, museli sme sa ubezpečiť, že s veľkými vakmi zákazníka bude možné manipulovať pomocou automatickej plniacej inštalácie spoločnosti Emde.

Všetko je o slučiek / kruhoch

Testy s automatizovaným plniacim riešením ukázali, že poloha kruhov veľkých vakov /big bag/ je rozhodujúca pre správne vyzdvihnutie plniacim strojom. Plniaci stroj sníma hornú časť vaku pomocou elektronického oka, aby určil polohu kruhu /slučiek. Na uľahčenie detekcie bol na slučku navlečený optický čierny prúžok. Čoskoro sa ukázalo, že pred vyzdvihnutím musí byť poloha slučiek presná. V spolupráci s našim výrobným partnerom pre veľké vaky sme to vyriešili tak, že sme zaistili, aby každá slučka bola pripevnená k hornej palube vaku pomocou dvojitej lepiacej pásky. Aby sa čo najviac obmedzili pohyby veľkých vriec počas prepravy, sú veľké vaky pred opustením továrne špeciálnym spôsobom zložené a paletizované.

Ďalšou inováciou je kužeľovitý výtokový otvor vaku, zložený vo vnútri tela vaku. Keď priame plniace potrubie vstúpi do vaku, kónický plniaci otvor sa z vaku ľahko vytiahne.

Sila spolupráce

Tento projekt dokazuje silu spolupráce pri dosahovaní inovatívnych riešení. Vďaka spolupráci s tými správnymi partnermi sme boli schopní zákazníkom poskytnúť hmatateľné výsledky

z hľadiska efektívnosti a výkonu procesov. Sme hrdí na to, že sme mohli byť súčasťou tohto!