- Centrum správ - LC Packaging sa zaväzuje k iniciatíve Business Ambition for 1,5 °C (firemná ambícia 1,5 °C) Pridaná hodnota nášho hodnotenia EcoVadis Platinum CSR pre našich zákazníkov. LC Packaging wins Nestlé Sustainability Award for Suppliers 2021 LC Packaging si zachováva najvyššie hodnotenie CSV spoločnosti EcoVadis : “Odmena za udržateľný záväzok” How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity Už sme online! Ročenka Sustainability Update 2021 (v súlade s GRI) New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments Spoločnosť LC Packaging vypracovala v rámci iniciatívy OSN Global Compact Advanced správu o progrese za rok 2021 Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020 Stratégia zásobovania a operácie dodávateľského reťazca v časoch neistoty: ako zvládnuť situácie, ako je pandémia COVID – 19 Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online! V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd. Opätovné použitie pred recykláciou: ako predĺžiť životný cyklus vašich FIBC K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku? Inovatívne partnerstvá: definovanie dokonalého veľkého vaku pre automatizované plniace systémy LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis LC Packaging pripravila správu o hodnotení do roku 2020 pre globálnu dohodu OSN Spoločnosť LC Packaging nominovaná na ocenenie Sedex Responsible Business Awards Spoločnosti LC Packaging a Veolia Netherlands sa podieľajú na minimalizácii odpadu súvisiaceho s flexibilným balením v celosvetovom meradle
Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku?

Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku?

Vlani v septembri sa spoločnosti LC Packaging International, LC Packaging Netherlands a LC Packaging Global presťahovali do novopostaveného najmodernejšieho zariadenia, ktoré kombinuje kancelárie, skladu a tlač tašiek na jutové vrecia a na tkaný polypropylén. Inovácie, udržateľnosť a kvalita sú základnými kameňmi novej budovy.

Tento krok je skvelou cestou vpred, aby sme naďalej dodávali zákazníkom spoločnosti

LC Packaging vysoko kvalitné obaly pre ich hodnotné výrobky. Nová budova je umiestnená na centrálnejšom mieste a ponúka viac úložného priestoru v novom sklade. Sklad ponúka priestor pre 29 000 naložených paliet a je rozdelený do 5 samostatných priečinkov aby sa zabránilo kontaminácií. Sklad má certifikáciu BRC a bola realizovaná samostatná čistá miestnosť FIBC na vykonávanie kontrol kvality, ktoré zodpovedajú najvyšším hygienickým štandardom.

Aby náš sklad fungoval ešte efektívnejšie, implementovalo sa niekoľko inovatívnych riešení. V prvom rade sú to dva typy dojazdových vozíkov: plne elektrické nákladné vozíky, ktoré odvážajú tovar z políc (vysokých do 10 metrov), a transportné dojazdové vozíky, ktoré si tovar vyzdvihnú na konci uličiek a privezú ho k jednému z 14 nakladacích dokov.

Toto významne znižuje počet prepravných pohybov.

Znižovanie nášho podnikového vplyvu

Rozhodli sme sa, že naše nové sídlo a sklad musia spĺňať všetky požiadavky BREEAM Outstanding. Toto je konečná značka udržateľnosti pre budovy s minimálnym dopadom na životné prostredie. Prijali sa inovatívne opatrenia na minimalizáciu emisií CO2 a spotreby energie a vody. Na streche je nainštalovaných 3 032 solárnych panelov, ktoré generujú dostatok energie na zásobovanie 386 domácností na celý rok. Na konštrukciu a interiér budovy boli použité udržateľné materiály, napríklad recyklované tehly a stropné panely z recyklovaných materiálov. Dážď, ktorý padá na našu obrovskú strechu, sa zhromažďuje a čistí pomocou špeciálnej strešnej membrány a využíva sa v neďalekých záhradníckych podnikoch, takže voda sa nemíňa zbytočne. Vďaka najmodernejšej ventilácii vzduchu môžu zamestnanci spoločnosti LC Packaging bezpečne spolupracovať v kanceláriách pripravených na budúcnosť!