- Centrum správ - LC Packaging sa zaväzuje k iniciatíve Business Ambition for 1,5 °C (firemná ambícia 1,5 °C) Pridaná hodnota nášho hodnotenia EcoVadis Platinum CSR pre našich zákazníkov. LC Packaging wins Nestlé Sustainability Award for Suppliers 2021 LC Packaging si zachováva najvyššie hodnotenie CSV spoločnosti EcoVadis : “Odmena za udržateľný záväzok” How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity Už sme online! Ročenka Sustainability Update 2021 (v súlade s GRI) New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments Spoločnosť LC Packaging vypracovala v rámci iniciatívy OSN Global Compact Advanced správu o progrese za rok 2021 Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging predstavuje výročnú správu 2020 Stratégia zásobovania a operácie dodávateľského reťazca v časoch neistoty: ako zvládnuť situácie, ako je pandémia COVID – 19 Program LC Packaging Remote Audit: audity a návštevy tovární sú teraz k dispozícii online! V centre pozornosti: Dutch-Bangla Pack Ltd. Opätovné použitie pred recykláciou: ako predĺžiť životný cyklus vašich FIBC K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC Aké výhody majú zákazníci z nášho nového najmodernejšieho ústredia v holandsku? Inovatívne partnerstvá: definovanie dokonalého veľkého vaku pre automatizované plniace systémy LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging v diskusii s výborom na konferencii o udržateľnosti 2020 EcoVadis LC Packaging pripravila správu o hodnotení do roku 2020 pre globálnu dohodu OSN Spoločnosť LC Packaging nominovaná na ocenenie Sedex Responsible Business Awards Spoločnosti LC Packaging a Veolia Netherlands sa podieľajú na minimalizácii odpadu súvisiaceho s flexibilným balením v celosvetovom meradle
K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC

Virtual Conference_2.png

K dispozícii na požiadanie : Udržateľná virtuálna konferencia FIBC

Keď sa minuloročná udalosť Interpack odložila, chceli sme nájsť iný spôsob, ako osloviť náš publikum. Spojili sme sa s našimi partnermi pre trvalú udržateľnosť EcoVadis, Veolia, Starlinger a Social Accountability International a našimi vlastnými výrobnými závodmi WorldBag a Dutch-Bangla Pack Ltd. (DBPL), aby sme 19. novembra 2020 zorganizovali našu vôbec prvú Virtuálnu konferenciu na tému udržateľných FIBC.

Prečo? Pretože máme dôležitú správu, ktorú chceme zdieľať:

Ak sa v priebehu celého baliaceho reťazca sú spojené sily, obal sa môžu namiesto odpadu zmeniť na cenný zdroj.

Pri pohľade späť na úplne skvelú udalosť vidíme silný impulz k uskutočneniu tejto zmeny spolu s našimi partnermi a zákazníkmi. Budete súčasťou zmeny?

Zmeškali ste podujatie alebo by ste si chceli niektoré zo zasadnutí pozrieť znova? Navštívte stránku udalosti!