Sajtószoba
- Sajtószoba - Beszerzési stratégiák és ellátási lánccal kapcsolatos műveletek a bizonytalanság idején – hogyan birkózzunk meg olyan helyzetekkel, mint a COVID-19 járvány? LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is! Főszerepben a Dutch-Bangla Pack Ltd. Újrafelhasználás az újrahasznosítás előtt: a FIBC zsákok élettartamának növelése Igény szerint elérhető: Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia [Visszatekintés] Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia Különdíjban részesültünk az LC Packaging Home and Garden termékcsaládjával Hogyan válik székhelyünk korszerűsége ügyfeleink javára? Innovatív partnerkapcsolatok: a tökéletes bigbag zsák kialakítása az automata töltőrendszerekhez LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodásának 2020-as értékelő jelentését Panelbeszélgetés a 2020-as EcoVadis Sustain Event konferencián az LC Packaging részvételével Az LC Packaging vállalatot beválasztották a Sedex Responsible Business Awards díj jelöltjei közé Az LC Packaging arany fokozatot szerzett a Társadalmi felelősségvállalás területén az EcoVadis besorolása szerint Megjelent az LC Packaging Fenntarthatósági Tájékoztatója a 2019-es év vonatkozásában Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodása szerinti 2019. évi értékelő jelentését Az LC Packaging és a Veolia Netherlands együttműködésre lép, hogy globális szinten minimalizálják a rugalmas csomagolással kapcsolatos hulladék mennyiségét Az LC Packaging Dutch-Bangla Pack Kft második FIBC gyártó üzemét nyitja meg Bangladesben LC Packaging FTA Gyémánt Díjat nyert Az LC Packaging bengáli gyára elnyerte az SA8000 tanúsítást Az LC Packaging bemutatja az új Globális Beszállítói Magatartási Szabályzatát
LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is!

Online audits.jpg

LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is!

Hiszünk abban, hogy a minőség több mint a csomagolóanyagaink erőssége. Egy tökéletes bigbag zsák több mint egy egyszerű, jó minőségű zsák. Egy tökéletes bigbag zsák vagy FIBC kiváló gyártóüzemekben készül, fenntartható módon, a legkivételesebb emberek kezei között, akik jó körülmények között élnek és dolgoznak. Természetesen az ember a saját szemével tudja a legjobban felmérni és értékelni ezeket a körülményeket. A COVID-19 járvány előtt rendszeresen szerveztünk auditáló-látogatásokat és gyárlátogatásokat a FIBC-gyártó üzemeinkbe, lehetővé téve (potenciális) ügyfeleink számára, hogy megvizsgálják korszerű, fenntartható és társadalmi felelősség szempontjából tudatosan működő üzemeinket.

Ezek az ellenőrzések az ügyfeleink általi minőségellenőrzési program részét képezik, és gyakran előfeltételei az egyes üzleti tevékenységek lebonyolításának vagy új projektek elindításának, különösen olyan érzékeny termékek kapcsán, mint az élelmiszeripari-, gyógyszeripari- és egyes különleges vegyipari termékek. Ebben az időszakban, amikor utazásra és látogatásra nincs lehetőség, az ellenőrzési és gyárlátogatási igényeknek más módon kell eleget tennünk. Ez pedig nem más, mint az LC Packaging Távauditálási Program. A Dutch-Bangla Pack Ltd.-nél (DBPL) már tavaly is számos online ellenőrzést megvalósítottak. Egy online audit általában egy teljes napot ölel fel. Egyik ilyen alkalmunk már meghozta gyümölcsét is: egyik ügyfelünk meghosszabbította jóváhagyását a legérzékenyebb, élelmiszeripari tisztaságú csomagolóanyagokra.

LC Packaging Távauditálási Program: a távellenőrzési folyamat jellemző elemei

Hogy eleget tegyünk az auditálási igényeknek, kidolgoztuk az LC Packaging Távauditálási Programot. A program célja, hogy látogatóinknak a távoli elérés eszközeivel is a személyes ellenőrzéssel megegyező élményt nyújthassunk. A program keretében a kért dokumentumokat és kérdőíveket előre megosztjuk az ellenőrzést végző személlyel, ezt követően pedig két félnapos videós megbeszélésen veszünk részt (pl. két délelőtt során).

Egy példa arra, hogy milyen témákról eshet szó a videóbeszélgetéseken:

1. Vizuális benyomások
    a. Hogy az ellenőrző személy nagyobb rálátással lehessen a gyártási folyamatokra, számos rövid videót levetítünk, bemutatva a gyártási folyamat ellenőrizni kívánt elemeit. A videón láthatók többek között a raktár egyes részei, a gyártási folyamat egyes lépései és az elkészült termékekkel dolgozó tárolási/csomagolási osztály.
    b. Videók és dokumentumok segítségével különös hangsúlyt fektetünk minden, a közelmúltban vagy a legutóbbi auditálás óta bevezetett fő változtatásra és fejlesztésre, érintse az a gépállományunkat, az épületeket, a gyártási folyamatokat, a szervezeti folyamatokat vagy a nyersanyagokat.
    c. A videóbeszélgetés során lehetőség nyílik további képek és videók készítésére, hogy az online audit a lehető legjobban visszaadja egy személyes ellenőrző látogatás élményét.
  2. A COVID-19 kapcsán bevezetett intézkedések megvitatása
    A HAACP és PRP programokban bevezetett intézkedések, változtatások megvitatása a frissített eljárások bemutatásával; mindezt a létesítményeinkben fizikailag is bevezetett intézkedéseket ábrázoló képekkel alátámasztva.
  3. A kért dokumentumok megvitatása
    Az előre elküldött dokumentumok megvitatása. Itt szó eshet a folyamatok leírásáról, önmagunk értékeléséről, a kapott értékelésekről, belső auditokról, panaszokról, minőségpolitikáról és az éves minőségi terveinkről.

A program még ennél is jobban testre szabható az egyes (potenciális) ügyfél igényeinek megfelelően. Ha többet szeretne megtudni az LC Packaging Távellenőrzési Programjáról, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Nemzetközi Minőségellenőrzési Osztályunkkal a quality@lcpackaging.com e-mail címen keresztül.