Sajtószoba
- Sajtószoba - Már elérhető online! Fenntarthatósági hírek 2021 (GRI kompatibilis) Az LC Packaging elkészíti az ENSZ Globális Megállapodás 2021. évi előrehaladási jelentéséről szóló részletes közleményét Az LC Packaging bemutatja a 2020-as éves jelentést Az LC Packaging elköteleződést vállal a Nők Egyenjogúságának Alapelvei mellett Beszerzési stratégiák és ellátási lánccal kapcsolatos műveletek a bizonytalanság idején – hogyan birkózzunk meg olyan helyzetekkel, mint a COVID-19 járvány? LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is! Főszerepben a Dutch-Bangla Pack Ltd. Újrafelhasználás az újrahasznosítás előtt: a FIBC zsákok élettartamának növelése Igény szerint elérhető: Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia Különdíjban részesültünk az LC Packaging Home and Garden termékcsaládjával Mit jelent a Hollandiában, újonnan épült, korszerű székhelyünk az ügyfeleink számára? Innovatív partnerkapcsolatok: a tökéletes bigbag zsák kialakítása az automata töltőrendszerekhez LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodásának 2020-as értékelő jelentését Panelbeszélgetés a 2020-as EcoVadis Sustain Event konferencián az LC Packaging részvételével Az LC Packaging vállalatot beválasztották a Sedex Responsible Business Awards díj jelöltjei közé Az LC Packaging arany fokozatot szerzett a Társadalmi felelősségvállalás területén az EcoVadis besorolása szerint Megjelent az LC Packaging Fenntarthatósági Tájékoztatója a 2019-es év vonatkozásában Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodása szerinti 2019. évi értékelő jelentését Az LC Packaging és a Veolia Netherlands együttműködésre lép, hogy globális szinten minimalizálják a rugalmas csomagolással kapcsolatos hulladék mennyiségét Az LC Packaging Dutch-Bangla Pack Kft második FIBC gyártó üzemét nyitja meg Bangladesben LC Packaging FTA Gyémánt Díjat nyert Az LC Packaging bengáli gyára elnyerte az SA8000 tanúsítást Az LC Packaging bemutatja az új Globális Beszállítói Magatartási Szabályzatát

Sustainability

Az ENSZ Globális Megállapodás (UNGC) tagjaként az LC Packaging transzparens a fejlődését és a tevékenységeit illetően a méltányos és fenntartható jövő irányában az egész világon. Ezért benyújtottuk az éves előrehaladási jelentéséről szóló részletes közleményt, amelynek eredményeképpen továbbra is az ENSZ Globális Megállapodás kiemelt tagjai lehetünk.

Az LC Packaging elkötelezett az ENSZ Globális Megállapodás fenntartható fejlődési céljainak támogatásában és fenntartásában. A 2022-es évre vonatkozó Fenntarthatósági jövőképünkben négy, különböző célokat kitűző elkötelezettségi területet határoztunk meg, az ENSZ Globális Megállapodás üzleti tevékenységekre vonatkozó tíz alapelve alapján az emberi jogok, a munka, a környezet és a korrupcióellenesség területén. Ezek a célok erősen összefüggnek az LC Packaging környezeti, gazdasági és társadalmi hatásokat fejlesztő, napi üzleti programjával.

Tudjon meg többet a tavalyi évre vonatkozó fenntarthatósági kezdeményezéseinkről az ENSZ Globális Megállapodás CoP jelentéséből, vagy az LC Packaging fenntarthatósági céljairól a 2022-es évre vonatkozó Fenntarthatósági jövőképünkből.