Sajtószoba
- Sajtószoba - Beszerzési stratégiák és ellátási lánccal kapcsolatos műveletek a bizonytalanság idején – hogyan birkózzunk meg olyan helyzetekkel, mint a COVID-19 járvány? LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is! Főszerepben a Dutch-Bangla Pack Ltd. Újrafelhasználás az újrahasznosítás előtt: a FIBC zsákok élettartamának növelése Igény szerint elérhető: Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia [Visszatekintés] Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia Különdíjban részesültünk az LC Packaging Home and Garden termékcsaládjával Hogyan válik székhelyünk korszerűsége ügyfeleink javára? Innovatív partnerkapcsolatok: a tökéletes bigbag zsák kialakítása az automata töltőrendszerekhez LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodásának 2020-as értékelő jelentését Panelbeszélgetés a 2020-as EcoVadis Sustain Event konferencián az LC Packaging részvételével Az LC Packaging vállalatot beválasztották a Sedex Responsible Business Awards díj jelöltjei közé Az LC Packaging arany fokozatot szerzett a Társadalmi felelősségvállalás területén az EcoVadis besorolása szerint Megjelent az LC Packaging Fenntarthatósági Tájékoztatója a 2019-es év vonatkozásában Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodása szerinti 2019. évi értékelő jelentését Az LC Packaging és a Veolia Netherlands együttműködésre lép, hogy globális szinten minimalizálják a rugalmas csomagolással kapcsolatos hulladék mennyiségét Az LC Packaging Dutch-Bangla Pack Kft második FIBC gyártó üzemét nyitja meg Bangladesben LC Packaging FTA Gyémánt Díjat nyert Az LC Packaging bengáli gyára elnyerte az SA8000 tanúsítást Az LC Packaging bemutatja az új Globális Beszállítói Magatartási Szabályzatát
LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme

SDG Ambition White.png

LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme

In 2021, LC Packaging is joining the United Nations Global Compact (UNGC) SDG Ambition Accelerator Programme called SDG Ambition. This accelerator initiative aims to challenge and support participating companies of the UN Global Compact in setting ambitious corporate targets and accelerating integration of the 17 Sustainable Development Goals (SDGs) into core business management.

In our daily operations, LC Packaging has a direct impact on 4 of the 17 Global Sustainable Development Goals, defined by the United Nations. We are proud to actively contribute to these goals and to be a member of the UN Global Compact and have already introduced innovative initiatives. Sustainability is an ongoing process and with SDG Ambition, LC Packaging aims to further embed the Sustainable Development Goals into our business.

Sustainability Vision 2022

To further improve the wellbeing of people, create a sustainable supply chain, develop sustainable packaging solutions and minimise our impact on the environment, LC Packaging has set itself 14 5-year goals. Please read more in the LC Packaging Sustainability Vision 2022.

Communications on Progress Report

As a proud member of the UNGC, we are transparent about our progress and activities towards a fair and sustainable future all around the world. Therefore, we have submitted our annual Communication on Progress Report (CoP), which has upgraded LC Packaging to an Advanced membership to the UNGC. Read our UNGC CoP Report.