Sajtószoba
- Sajtószoba - Már elérhető online! Fenntarthatósági hírek 2021 (GRI kompatibilis) Az LC Packaging elkészíti az ENSZ Globális Megállapodás 2021. évi előrehaladási jelentéséről szóló részletes közleményét Az LC Packaging bemutatja a 2020-as éves jelentést Az LC Packaging elköteleződést vállal a Nők Egyenjogúságának Alapelvei mellett Beszerzési stratégiák és ellátási lánccal kapcsolatos műveletek a bizonytalanság idején – hogyan birkózzunk meg olyan helyzetekkel, mint a COVID-19 járvány? LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is! Főszerepben a Dutch-Bangla Pack Ltd. Újrafelhasználás az újrahasznosítás előtt: a FIBC zsákok élettartamának növelése Igény szerint elérhető: Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia Különdíjban részesültünk az LC Packaging Home and Garden termékcsaládjával Mit jelent a Hollandiában, újonnan épült, korszerű székhelyünk az ügyfeleink számára? Innovatív partnerkapcsolatok: a tökéletes bigbag zsák kialakítása az automata töltőrendszerekhez LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodásának 2020-as értékelő jelentését Panelbeszélgetés a 2020-as EcoVadis Sustain Event konferencián az LC Packaging részvételével Az LC Packaging vállalatot beválasztották a Sedex Responsible Business Awards díj jelöltjei közé Az LC Packaging arany fokozatot szerzett a Társadalmi felelősségvállalás területén az EcoVadis besorolása szerint Megjelent az LC Packaging Fenntarthatósági Tájékoztatója a 2019-es év vonatkozásában Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodása szerinti 2019. évi értékelő jelentését Az LC Packaging és a Veolia Netherlands együttműködésre lép, hogy globális szinten minimalizálják a rugalmas csomagolással kapcsolatos hulladék mennyiségét Az LC Packaging Dutch-Bangla Pack Kft második FIBC gyártó üzemét nyitja meg Bangladesben LC Packaging FTA Gyémánt Díjat nyert Az LC Packaging bengáli gyára elnyerte az SA8000 tanúsítást Az LC Packaging bemutatja az új Globális Beszállítói Magatartási Szabályzatát
Az LC Packaging bemutatja a 2020-as éves jelentést

Annual Report 2020 cover.JPG

Az LC Packaging bemutatja a 2020-as éves jelentést

2020 kivételes év volt. Szolid év volt ez az LC Packaging Group számára, amelyben folytathattuk a beruházásokat, ahogy korábban terveztük és költségvetésbe szántuk. 2020. évi jelentésünkben bemutatjuk az elmúlt év eredményeit, valamint a legszembetűnőbb fejleményeket és projekteket.

Összesen 66 425 megrendelést dolgoztunk fel, és 360,8 millió csomagolási megoldást osztottunk szét világszerte 2060 teljesen megrakott konténerben. Az LC Packaging újrahasznosított 642,4 MT polipropilén (PP) és 83,1 MT polietilén (PE) gyártási hulladékot, körülbelül 80% -ot fedett helyen. Fenntarthatósági erőfeszítéseinket tavaly EcoVadis Platinum CSR minősítéssel jutalmaztuk. Ez azt jelenti, hogy az LC Packaging a világ 65 000 vállalatának az 1% -a között szerepel, amelyet az EcoVadis értékel.

Olvasson el mindent a teljesítményünkről, a fejlesztésekről és a szabványokról az online éves jelentés 2020-ban.