Sustainability - Meeting in Nature.jpg

Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodásának 2020-as értékelő jelentését

Az LC Packaging elkötelezetten támogatja és képviseli az ENSZ Globális Megállapodásának az üzleti és emberi jogokra vonatkozó tíz alapelvét, beleértve olyan témaköröket, mint az emberi jogok, a munkaerő védelme, a környezetvédelem és a korrupcióellenesség. Olyan különböző célokat tűztünk ki, amelyeket sikeresen be is építettünk az LC Packaging napi üzletmenetébe a környezeti, gazdasági és társadalmi hatásunk fejlesztése érdekében.

Az ENSZ Globális Megállapodásában való kiemelt részvételünk

Büszkén mondhatjuk, hogy az ENSZ Globális Megállapodásának elkötelezett tagjai vagyunk, és mint ilyenek, biztosítjuk a világ fair és fenntartható jövőjének irányába mutató tevékenységünk és fejlődésünk átláthatóságát. Ily módon, már el is készítettük az éves fejlődés értékelő jelentésünket, amelynek eredményeképpen az LC Packaging az ENSZ Globális Megállapodásának kiemelt tagjává minősült.

Az elmúlt évben történt további fenntarthatósági kezdeményezéseink részletei az ENSZ Globális Megállapodásának éves fejlődés értékelő jelentésében olvashatóak itt: UNGC CoP Report illetve az LC Packaging fenntarthatósági célkitűzéseiről pedig a Fenntarthatósági Célkitűzések 2022 című linken találhatóak további információk itt: Sustainability Vision 2022.