Sajtószoba
- Sajtószoba - Az LC Packaging bemutatja a 2020-as éves jelentést Az LC Packaging elköteleződést vállal a Nők Egyenjogúságának Alapelvei mellett Beszerzési stratégiák és ellátási lánccal kapcsolatos műveletek a bizonytalanság idején – hogyan birkózzunk meg olyan helyzetekkel, mint a COVID-19 járvány? LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is! Főszerepben a Dutch-Bangla Pack Ltd. Újrafelhasználás az újrahasznosítás előtt: a FIBC zsákok élettartamának növelése Igény szerint elérhető: Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia Különdíjban részesültünk az LC Packaging Home and Garden termékcsaládjával Mit jelent a Hollandiában, újonnan épült, korszerű székhelyünk az ügyfeleink számára? Innovatív partnerkapcsolatok: a tökéletes bigbag zsák kialakítása az automata töltőrendszerekhez LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodásának 2020-as értékelő jelentését Panelbeszélgetés a 2020-as EcoVadis Sustain Event konferencián az LC Packaging részvételével Az LC Packaging vállalatot beválasztották a Sedex Responsible Business Awards díj jelöltjei közé Az LC Packaging arany fokozatot szerzett a Társadalmi felelősségvállalás területén az EcoVadis besorolása szerint Megjelent az LC Packaging Fenntarthatósági Tájékoztatója a 2019-es év vonatkozásában Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodása szerinti 2019. évi értékelő jelentését Az LC Packaging és a Veolia Netherlands együttműködésre lép, hogy globális szinten minimalizálják a rugalmas csomagolással kapcsolatos hulladék mennyiségét Az LC Packaging Dutch-Bangla Pack Kft második FIBC gyártó üzemét nyitja meg Bangladesben LC Packaging FTA Gyémánt Díjat nyert Az LC Packaging bengáli gyára elnyerte az SA8000 tanúsítást Az LC Packaging bemutatja az új Globális Beszállítói Magatartási Szabályzatát

sourcing spread.jpg

A COVID-19 járvány jelentős kihívások elé állított bennünket beszerzés- és ellátásilánc-menedzsment terén. A termékeinket gyártó országokban gyorsan változó körülmények figyelemmel kísérése napi tevékenységünk fontos részévé vált. Saját és termelő partnereink gyártó üzemeiben a járvány miatt (részleges) leállások és/vagy megfelelő intézkedések kerültek bevezetésre, hogy biztosítani tudjuk a gyártási folyamatokban részt vevő dolgozók biztonságát. Ugyanakkor szembe kellett nézniük a személyek és az áruk mozgását korlátozó határzárakkal, valamint a tömegközlekedés kapcsán felmerülő problémákkal is. Komoly kihívásokat vélhetünk felfedezni a nyersanyagellátás és -logisztika terén is, csakúgy, mint a kész termékek szállítása kapcsán. Összességében elmondhatjuk, hogy a COVID-19 mély kihatással van a teljes ellátási láncra.

Bár a járványhelyzet halmozott hatásai nehezen jósolhatók meg, és ebből kifolyólag azokat nem tudjuk befolyásolni, a beszerzési stratégiánknak és az ellátásilánc-menedzselési folyamatainknak vannak bizonyos elemei, amelyek lehetővé teszik, hogy továbbra is a lehető legjobb ellátást és szolgáltatásokat biztosítsuk ügyfeleinknek.

A gyártás földrajzi kiterjedése

A saját FIBC-gyártó üzemeink Bangladesben és Dél-Afrikában találhatóak, termelő partnereink pedig Ázsia és Európa számos országában. Lévén, hogy jó rálátásunk van a teljes ellátási láncra, az egyes gyártási helyszínek között kiegyensúlyozott eloszlást tudunk kialakítani. Ez azt jelenti, hogy a gyártási kapacitás esetleges csökkenésekor vagy a világ egyes részein bevezetett lezárások esetén a gyártási mennyiségek allokálását rugalmasan tudjuk kezelni.

Hosszútávú partnerkapcsolatok

Elkötelezettség, megbízhatóság és hűség; ez a három alapérték, amely meghatározza, kik is vagyunk mi és hogyan is bánunk ügyfeleinkkel. A partnereinkkel fenntartott kapcsolataink átlagos hossza 25 év. Ezek a tartós kapcsolatok kölcsönös bizalmon, a termékek magas minőségének fenntartásán, és egymásrautaltságon alapulnak. Mindamellett, hogy kölcsönösen elköteleződtünk egymás iránt, partnereinkkel sikeresen integráltuk termelési láncunkkal kapcsolatos tevékenységeinket is. Az a fontos, hogy a megfelelő vállalati struktúrával és a legkiválóbb kapcsolatokkal rendelkezzünk ahhoz, hogy a lehető legjobb termékellátást tudjuk biztosítani.

Biztonsági készlet

Amikor külső tényezők miatt az átfutási idők ingadoznak vagy jelentősen megnőnek, a biztonsági készlet elengedhetetlen a termékek elérhetőségének biztosításához. Hogy megelőzzük azt, hogy ügyfeleink kifogyjanak a zsákokból, vagy hogy azokat magasabb áron kelljen beszerezniük, helyi raktárainkban fenntartunk egy külön erre a célra létrehozott biztonsági készletet.

Szoros kapcsolat az ügyfeleinkkel

Az, hogy az ügyfeleink számára elérhetőek legyünk, normál helyzetben is fontos; most pedig, a COVID-19 járvány idején elengedhetetlen. Lévén, hogy az aktuális helyzetet folyamatos változások jellemzik, ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a termékek elérhetőségében és/vagy a szállítási időben fellépő változásokról, illetve a rendelkezésre álló alternatív megoldásokról. Így mindig közeli kapcsolatban maradhatunk velük. Megtaláltuk azokat a megfelelő online megoldásokat, melyek dolgozóink számára lehetővé teszik külső zavaroktól mentes otthoni munkavégzést, az elérhetőséget és a létfontosságú rendszerekhez való hozzáférést fenntartva.

Logisztika

Ha egy olyan esemény, mint a COVID-19 járványhelyzet komoly zavart okoz a globális logisztikai láncban, az mindannyiunkra kihatással van. Sajnálatos módon ez hatáskörünkön kívül eső következményekkel jár, mint például a tengeri szállítás költségeinek megemelkedése és a konténerhiány. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a problémák orvoslására, és központi konténer-irányítási folyamaink révén mindenre folyamatosan rálátással vagyunk. Megbízható gyártóüzemeinkben optimalizálni tudjuk a konténerek rakodását és megtaláljuk a módját, hogy termékeinket a lehető leggyorsabban és legjobb körülmények között tudjuk kiszállítani. Minden helyi LC Packaging iroda hozzáfér a konténer-irányítási és szállítási információkhoz, amelyek alapján naprakész információval szolgálhatnak ügyfeleik megrendeléseinek állapotáról.

Mindent egybevetve a fenti tényezők is mutatják, hogy felkészültünk arra, hogy a krízishelyzetekben is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek. E módon kívánunk ügyfeleink elkötelezett, megbízható és hűséges partnere lenni a csomagolás terén.