Sajtószoba
- Sajtószoba - Beszerzési stratégiák és ellátási lánccal kapcsolatos műveletek a bizonytalanság idején – hogyan birkózzunk meg olyan helyzetekkel, mint a COVID-19 járvány? LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is! Főszerepben a Dutch-Bangla Pack Ltd. Újrafelhasználás az újrahasznosítás előtt: a FIBC zsákok élettartamának növelése Igény szerint elérhető: Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia [Visszatekintés] Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia Különdíjban részesültünk az LC Packaging Home and Garden termékcsaládjával Hogyan válik székhelyünk korszerűsége ügyfeleink javára? Innovatív partnerkapcsolatok: a tökéletes bigbag zsák kialakítása az automata töltőrendszerekhez LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodásának 2020-as értékelő jelentését Panelbeszélgetés a 2020-as EcoVadis Sustain Event konferencián az LC Packaging részvételével Az LC Packaging vállalatot beválasztották a Sedex Responsible Business Awards díj jelöltjei közé Az LC Packaging arany fokozatot szerzett a Társadalmi felelősségvállalás területén az EcoVadis besorolása szerint Megjelent az LC Packaging Fenntarthatósági Tájékoztatója a 2019-es év vonatkozásában Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodása szerinti 2019. évi értékelő jelentését Az LC Packaging és a Veolia Netherlands együttműködésre lép, hogy globális szinten minimalizálják a rugalmas csomagolással kapcsolatos hulladék mennyiségét Az LC Packaging Dutch-Bangla Pack Kft második FIBC gyártó üzemét nyitja meg Bangladesben LC Packaging FTA Gyémánt Díjat nyert Az LC Packaging bengáli gyára elnyerte az SA8000 tanúsítást Az LC Packaging bemutatja az új Globális Beszállítói Magatartási Szabályzatát
LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating

image news item.png

LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating

LC Packaging’s sustainability efforts have been acknowledged by EcoVadis with a Platinum CSR rating, rewarded to only 1% of all 65.000 companies assessed by EcoVadis worldwide. The family-owned company received the Platinum medal for its actions, which have a positive impact on its people, its customers and the environment.

EcoVadis especially acknowledges LC Packaging’s structured and proactive CSR approach with policies and tangible actions on major issues. The detailed information regarding the implementations of these policies and the company’s significant effort in CSR reporting on its actions and KPI’s also contribute to the platinum CSR rating. Read more about the results on sustainability.lcpackaging.com/ecovadis.

Sustainability efforts rewarded

Lucas Lammers, CEO: “Our daily operations and packaging solutions have a direct impact on the environment and on individuals and communities around the world: from creating quality jobs, to protecting, preserving and safely transporting all sorts of products. Quality packaging protects the environmental and economic investment in products, and contributes to economic development and social wellbeing, by facilitating distribution and delivery to the market place. We believe quality and sustainability are inextricably linked: a quality product can only be a quality product when produced in an environment that respects people and the planet.

It is great to see that our efforts are being recognised by high ranking institutions such as EcoVadis. This Platinum rating truly is a reward for the vision and efforts we have shown in the field of CSR worldwide and complements our extensive portfolio of certificates and standards. Since our last evaluation, we have increased our overall score thanks to the implementation of extra initiatives, such as the publication of very first GRI Report.”

About EcoVadis

EcoVadis was founded with the belief that businesses can contribute to improving the current state of our environment. Since 2007, the organisation has become a trusted partner of procurement departments of several multinationals. EcoVadis has a unique CSR assessment methodology and helps companies become more sustainable through the adaption of more sustainable practices. Their methodology is based on Sustainable Development Standards, such as the Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact and ISO 26000.

Each year, organisations can apply for evaluation and will be rewarded a rating based on four drivers: Environment, Labour & Human Rights, Ethics and Sustainable Procurement. Based on scores for each of the drivers with an overall score of at least 37/100, the organisation may be rewarded a bronze, silver, gold or platinum medal.

More about LC Packaging’s Sustainability efforts

Read more about our most recent progress and initiatives in our Sustainability Update 2020 and our GRI Content Index 2019.