Sajtószoba
- Sajtószoba - Milyen hozzáadott értéket jelent az EcoVadis Platina CSR minősítés ügyfeleink számára? LC Packaging wins Nestlé Sustainability Award for Suppliers 2021 Az LC Packaging megőrizte a legmagasabb EcoVadis CSR minősítést : „Elismerés a fenntartható kötelezettségvállalásért” Termelési kapacitásunk növelése Már elérhető online! Fenntarthatósági hírek 2021 (GRI kompatibilis) WorldBag: újrafelhasználás és újrahasznosítás, új helyen FIBC-zsákjaink fenntartható jövője: trendek és fejlesztések Az LC Packaging elkészíti az ENSZ Globális Megállapodás 2021. évi előrehaladási jelentéséről szóló részletes közleményét Fenntartható együttműködések: fenntartható hulladékkezelés rPP bigbag zsákokkal Az LC Packaging bemutatja a 2020-as éves jelentést Az LC Packaging elköteleződést vállal a Nők Egyenjogúságának Alapelvei mellett Beszerzési stratégiák és ellátási lánccal kapcsolatos műveletek a bizonytalanság idején – hogyan birkózzunk meg olyan helyzetekkel, mint a COVID-19 járvány? LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme LC Packaging Távellenőrzési Program: auditok és gyárlátogatások, már online is! Főszerepben a Dutch-Bangla Pack Ltd. Újrafelhasználás az újrahasznosítás előtt: a FIBC zsákok élettartamának növelése Igény szerint elérhető: Fenntartható FIBC Virtuális Konferencia Különdíjban részesültünk az LC Packaging Home and Garden termékcsaládjával Mit jelent a Hollandiában, újonnan épült, korszerű székhelyünk az ügyfeleink számára? Innovatív partnerkapcsolatok: a tökéletes bigbag zsák kialakítása az automata töltőrendszerekhez LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodásának 2020-as értékelő jelentését Panelbeszélgetés a 2020-as EcoVadis Sustain Event konferencián az LC Packaging részvételével Az LC Packaging vállalatot beválasztották a Sedex Responsible Business Awards díj jelöltjei közé Az LC Packaging arany fokozatot szerzett a Társadalmi felelősségvállalás területén az EcoVadis besorolása szerint Megjelent az LC Packaging Fenntarthatósági Tájékoztatója a 2019-es év vonatkozásában Az LC Packaging elkészítette az ENSZ Globális Megállapodása szerinti 2019. évi értékelő jelentését Az LC Packaging és a Veolia Netherlands együttműködésre lép, hogy globális szinten minimalizálják a rugalmas csomagolással kapcsolatos hulladék mennyiségét Az LC Packaging Dutch-Bangla Pack Kft második FIBC gyártó üzemét nyitja meg Bangladesben LC Packaging FTA Gyémánt Díjat nyert Az LC Packaging bengáli gyára elnyerte az SA8000 tanúsítást Az LC Packaging bemutatja az új Globális Beszállítói Magatartási Szabályzatát

Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg

Az LC Packaging fenntarthatóságra vonatkozó törekvéseiért elismerésben részesült, és két, egymást követő évben is elnyerte az EcoVadis Platina CSR minősítését minden leányvállalatára és gyártólétesítményére vonatkozóan. Az LC Packaging az ilyen magas szintű CSR minősítésével továbbra is az EcoVadis által értékelt cégek nemzetközi mezőnyének legjobb 1%-ába tartozik. A családi vállalkozás Platina érmet kapott az emberekre, ügyfelekre és a környezetre pozitív hatással járó cselekedeteiért.

Az EcoVadis iparágszerte számos olyan területen vizsgálja a szervezeteket, ahol kulcsfontosságú a fenntartható célok elérése, beleértve a környezetre, munka- és emberi jogokra, az etikára és a fenntartható beszerzésre irányuló hatásokat. Az EcoVadis különösképpen a munkaügy (9/10) és a fenntartható beszerzés (8/10) során végzett erőfeszítéseinket ismeri el.

Példát mutatni, hogy másokat inspirálhassunk

Lucas Lammers vezérigazgató: „A fenntartható kereskedelmi gyakorlat minden ország, minden vállalat és minden egyén felelőssége. Még akkor is, ha néhányan nem tesznek semmit, mi elkötelezettek vagyunk ezirányban. Minden kis lépés segít, minden példa cselekvésre ösztönöz másokat. Továbbra is tanulmányozzuk a környezetre és a társadalomra gyakorolt hatásunkat, valamint a változtatás lehetőségeit. A cselekvés mindig kihívásokkal jár, de büszkék vagyunk arra, hogy az EcoVadis elismerte azokat a lépéseinket, amelyek célja, hogy a jövő generáció számára egy jobb, élvezhetőbb világot adhassunk át, a választásaik és a rendelkezésre álló erőforrások korlátozása nélkül.

A Platina minősítés egy valódi elismerése annak a víziónak és azoknak az erőfeszítéseknek, amelyeket a CSR területén világszerte megvalósítottunk, és kiegészíti a terjedelmes tanúsítvány- és szabványportfóliónkat. Továbbra is keressük a lehetőségeket, hogy hozzájárulhassunk az emberek és a környezet jólétéhez. ”

Tudjon meg többet az LC Packaging fenntarthatósági törekvéseiről a 2021 -es fenntarthatósági tájékoztatónkból és a 2020 -as GRI -tartalomindexünkben.

Az EcoVadisról

Az EcoVadist azzal a meggyőződéssel alapították, hogy a vállalkozások hozzájárulhatnak környezetünk jelenlegi állapotának javításához. 2007 óta a szervezet megbízható partnerévé vált több multinacionális vállalat beszerzési osztályának. Az EcoVadis CSR -értékelési módszere egyedülálló, és a fenntarthatóbb módszerek alkalmazásával segíti a vállalatokat fenntarthatóbbá válni. Módszertanuk az olyan fenntartható fejlődési szabványokon alapul, mint például a Globális Jelentéstételi Kezdeményezés, az ENSZ Globális Megállapodás és az ISO 26000.

A szervezetek minden évben jelentkezhetnek az értékelésre. Az egyes tényezők pontszámai alapján, legalább 45/100 összpontszám esetén, a szervezet bronz-, ezüst-, arany- vagy platinaéremmel jutalmazható. Az LC Packaging 2017 óta tartozik az értékelt cégek közé.

Results EcoVadis.png
Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg Sustainability Beeld Website_New 3 (1).jpg

Töltse le minősítési tanúsítványunkat innen