Sala de presă
- Sala de presă - LC Packaging prezintă Raportul anual 2020 LC Packaging se angajează să respecte principiile de abilitare a femeilor Strategia de aprovizionare și operațiunile lanțului de aprovizionare în perioadele de incertitudine: cum să faceți față situațiilor precum pandemia COVID-19 LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme Programul LC Packaging de audit la distanță: auditurile și vizitele în fabrică sunt acum disponibile online! În vizor: Dutch-Bangla Pack Ltd. Reutilizare înainte de reciclare: cum să prelungiți ciclul de viață a big bag-urilor dvs. Disponibil la cerere: Conferință virtuală privind sustenabilitatea containerelor intermediare flexibile pentru produse vrac (FIBC) În ce mod beneficiază clienții de noul nostru sediu de ultimă generație in Olanda Parteneriate inovatoare : definirea sacului perfect pentru sistemele automate de umplere LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging realizeaza Comunicarea avansata a Compactului National al ONU privind Raportul de Progres 2020 LC Packaging s-a alăturat discuțiilor grupurilor de experți din cadrul EcoVadis Sustain Conference 2020 Compania LC Packaging a fost nominalizată la premiile Sedex Responsible Business Awards LC Packaging a publicat Actualizarea durabilității 2019 LC Packaging își desfășoară comunicarea privind Pactul Global al ONU privind raportul de progres 2019 LC Packaging și Veolia Olanda colaborează pentru a reduce la minimum deșeurile provenite din ambalajele flexibile, la scară globală Locul de producție bengal de LC Packaging SA8000 recertificat

sourcing spread.jpg

Pandemia de COVID-19 a creat provocări majore în ceea ce privește aprovizionarea și gestionarea lanțului de aprovizionare. Să facem față circumstanțelor care se schimbă rapid în țările în care sunt fabricate produsele noastre a devenit o parte importantă a activităților noastre zilnice. În unitățile noastre de producție și cele ale partenerilor noștri de producție, pandemia a avut ca rezultat blocări (parțiale) și / sau luarea unor măsuri adecvate pentru a asigura siguranța angajaților din producție. În același timp, au trebuit să facă față restricțiilor la frontieră pentru circulația mărfurilor și a persoanelor și problemelor legate de transportul public. Putem vedea provocări majore și atunci când ne uităm la aprovizionarea și logistica materiilor prime și la transportul produselor finite. În ansamblu, COVID-19 are un impact considerabil asupra întregului lanț de aprovizionare.

Deși efectele cumulative ale pandemiei sunt dificil de prezis, fiind așadar sunt în mare măsură independente de controlul nostru, există câteva aspecte în strategia noastră de aprovizionare și în operațiunile din lanțul de aprovizionare care ne permit să ne asigurăm aprovizionarea și serviciile în cel mai bun mod posibil.

Răspândirea geografică a producției

Unitățile noastre proprii de producție de containere intermediare flexibile pentru produse vrac (FIBC) se află în Bangladesh și Africa de Sud, iar partenerii noștri de producție se află în diferite țări din Asia și Europa. Deoarece avem o imagine de ansamblu bună a întregului lanț de aprovizionare, suntem capabili să realizăm o răspândire echilibrată între diferitele puncte de producție. Aceasta înseamnă că suntem flexibili în ceea ce privește alocarea volumelor de producție în caz de scădere bruscă a capacității de producție sau a unor blocaje în anumite părți ale lumii.

Parteneriate pe termen lung

Implicați, de încredere și loiali: aceste trei valori fundamentale definesc cine suntem, cum lucrăm și cum ne tratăm asociații. Durata de viață medie a parteneriatelor cu partenerii noștri de producție este de 25 de ani. Aceste relații de lungă durată sunt construite pe încredere reciprocă, pe menținerea unei calități ridicate a produselor și pe interdependență. Pe lângă acest angajament unii față de ceilalți, am reușit de asemenea să integrăm activitățile noastre din lanțul de aprovizionare cu cele ale partenerilor noștri. În principiu, acest lucru înseamnă că avem structura corporativă corectă și cele mai bune relații existente pentru a asigura furnizarea produselor dvs. în cel mai bun mod posibil.

Stocuri de siguranță

Atunci când circumstanțele externe duc la apariția unor fluctuații sau la o creștere a termenelor de execuție, stocurile de siguranță pot fi cruciale pentru a asigura disponibilitatea produsului. Pentru a evita ca clienții noștri să rămână fără saci sau ca aceștia să fie nevoiți să îi achiziționeze la un preț crescut, putem menține un stoc de siguranță dedicat în depozitele noastre locale.

Legături strânse cu clienții

Accesibilitatea și disponibilitatea față de clienți sunt foarte importante în condiții normale și cu atât mai mult în timpul acestei pandemii de COVID-19. Deoarece situația globală este în prezent într-o continuă stare de schimbare, ne menținem în permanență clienții la curent cu privire la orice schimbări în disponibilitatea produselor, termenele de execuție și alternativele disponibile. În acest fel, suntem mereu aproape. Am implementat soluțiile online potrivite pentru a le permite colegilor noștri să lucreze de acasă fără nici o întrerupere externă, menținând în același timp disponibilitatea și accesul la sistemele critice.

Logistica

Atunci când o situație precum pandemia de COVID-19 duce la întreruperi grave în lanțul logistic global, acest lucru ne afectează pe toți. Efecte precum creșterea bruscă a tarifelor de transport maritim și lipsa containerelor sunt, din păcate, independente de controlului nostru. Facem tot ce ne stă în putință pentru a atenua această situație, iar procesul nostru centralizat de planificare a containerelor ne ajută să menținem o imagine de ansamblu. Ne permite să optimizăm încărcăturile containerelor în unitățile noastre de producție de încredere, și ne ajută să livrăm mărfurile în cel mai bun și mai rapid mod posibil. Toate birourile locale LC Packaging au acces la informațiile privind planificarea și expedierea containerelor, ceea ce ne permite să ținem clienții la curent cu privire la evoluția comenzilor lor.

În ansamblu, toți factorii de mai sus arată că suntem pregătiți, cât mai bine posibil, pentru a ne servi clienții, cât mai bine cu putință, în situații de criză. Astfel, ne propunem să fim un partener implicat, de încredere și loial de ambalare al clienților noștri!