Sala de presă
- Sala de presă - How record-breaking freight rates and delays influence the packaging industry The impact and development of the Polypropylene scarcity LC Packaging documents and reports 2021 Expanding our production capacity New location for reuse and recycling service WorldBag The sustainable future of our FIBCs: trends and developments LC Packaging desfășoară Raportul avansat de comunicare a progresului pe 2021 al inițiativei Global Compact a Națiunilor Unite Sustainable Partnerships: Sustainable Waste Management using rPP Big Bags LC Packaging prezintă Raportul anual 2020 LC Packaging se angajează să respecte principiile de abilitare a femeilor Strategia de aprovizionare și operațiunile lanțului de aprovizionare în perioadele de incertitudine: cum să faceți față situațiilor precum pandemia COVID-19 LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme Programul LC Packaging de audit la distanță: auditurile și vizitele în fabrică sunt acum disponibile online! În vizor: Dutch-Bangla Pack Ltd. Reutilizare înainte de reciclare: cum să prelungiți ciclul de viață a big bag-urilor dvs. Disponibil la cerere: Conferință virtuală privind sustenabilitatea containerelor intermediare flexibile pentru produse vrac (FIBC) În ce mod beneficiază clienții de noul nostru sediu de ultimă generație in Olanda Parteneriate inovatoare : definirea sacului perfect pentru sistemele automate de umplere LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging realizeaza Comunicarea avansata a Compactului National al ONU privind Raportul de Progres 2020 LC Packaging s-a alăturat discuțiilor grupurilor de experți din cadrul EcoVadis Sustain Conference 2020 Compania LC Packaging a fost nominalizată la premiile Sedex Responsible Business Awards LC Packaging a publicat Actualizarea durabilității 2019 LC Packaging își desfășoară comunicarea privind Pactul Global al ONU privind raportul de progres 2019 LC Packaging și Veolia Olanda colaborează pentru a reduce la minimum deșeurile provenite din ambalajele flexibile, la scară globală Locul de producție bengal de LC Packaging SA8000 recertificat

sustainable planted tree

La LC Packaging, susținem și sprijinim în totalitate zece principii privind drepturile omului, muncă, mediu și anticorupție din interiorul și exteriorul Companiei. În calitate de membru mândru al UNGC, suntem transparenți în ceea ce privește progresele și activitățile noastre legate de aceste subiecte foarte importante. Prin urmare, am prezentat comunicarea noastră anuală privind raportul de progres (PC).

Dacă sunteți curioși de inițiativele noastre de sustenabilitate din ultimul an, acest raport merita citit cu siguranță! Citiți Raportul nostru privind CoP al UNGC aici.

Sau citiți mai multe despre obiectivele noastre de sustenabilitate în “Viziunea noastră de sustenabilitate 2022.”