Sala de presă
- Sala de presă - LC Packaging prezintă Raportul anual 2020 LC Packaging se angajează să respecte principiile de abilitare a femeilor Strategia de aprovizionare și operațiunile lanțului de aprovizionare în perioadele de incertitudine: cum să faceți față situațiilor precum pandemia COVID-19 LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme Programul LC Packaging de audit la distanță: auditurile și vizitele în fabrică sunt acum disponibile online! În vizor: Dutch-Bangla Pack Ltd. Reutilizare înainte de reciclare: cum să prelungiți ciclul de viață a big bag-urilor dvs. Disponibil la cerere: Conferință virtuală privind sustenabilitatea containerelor intermediare flexibile pentru produse vrac (FIBC) În ce mod beneficiază clienții de noul nostru sediu de ultimă generație in Olanda Parteneriate inovatoare : definirea sacului perfect pentru sistemele automate de umplere LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging realizeaza Comunicarea avansata a Compactului National al ONU privind Raportul de Progres 2020 LC Packaging s-a alăturat discuțiilor grupurilor de experți din cadrul EcoVadis Sustain Conference 2020 Compania LC Packaging a fost nominalizată la premiile Sedex Responsible Business Awards LC Packaging a publicat Actualizarea durabilității 2019 LC Packaging își desfășoară comunicarea privind Pactul Global al ONU privind raportul de progres 2019 LC Packaging și Veolia Olanda colaborează pentru a reduce la minimum deșeurile provenite din ambalajele flexibile, la scară globală Locul de producție bengal de LC Packaging SA8000 recertificat
LC Packaging prezintă Raportul anual 2020

Annual Report 2020 cover.JPG

LC Packaging prezintă Raportul anual 2020

2020 a fost un an excepțional. A fost un an solid pentru LC Packaging Group, în care am reușit să continuăm să investim așa cum am planificat și bugetat anterior. În Raportul nostru anual 2020 prezentăm rezultatele și cele mai izbitoare dezvoltări și proiecte din ultimul an.

În total, am procesat 66.425 de comenzi și am distribuit 360,8 milioane de soluții de ambalare în întreaga lume în 2.060 de containere complet încărcate. Ambalaje LC reciclate 642,4 MT polipropilenă (PP) și 83,1 MT polietilenă (PE) deșeuri de producție, aproximativ 80%, în interior. Eforturile noastre de sustenabilitate au fost răsplătite cu un rating EcoVadis Platinum CSR anul trecut. Aceasta înseamnă că LC Packaging se numără printre primele 1% din cele 65.000 de companii din întreaga lume evaluate de EcoVadis.

Citiți totul despre performanța, evoluțiile și standardele noastre în Raportul anual online 2020,