Sala de presă
- Sala de presă - Strategia de aprovizionare și operațiunile lanțului de aprovizionare în perioadele de incertitudine: cum să faceți față situațiilor precum pandemia COVID-19 LC Packaging joins UNGC Accelerator Programme Programul LC Packaging de audit la distanță: auditurile și vizitele în fabrică sunt acum disponibile online! În vizor: Dutch-Bangla Pack Ltd. Reutilizare înainte de reciclare: cum să prelungiți ciclul de viață a big bag-urilor dvs. Disponibil la cerere: Conferință virtuală privind sustenabilitatea containerelor intermediare flexibile pentru produse vrac (FIBC) În ce mod beneficiază clienții de noul nostru sediu de ultimă generație Parteneriate inovatoare : definirea sacului perfect pentru sistemele automate de umplere LC Packaging proudly obtains EcoVadis Platinum CSR rating LC Packaging’s Bangladeshi production facility SA 8000 recertified LC Packaging realizeaza Comunicarea avansata a Compactului National al ONU privind Raportul de Progres 2020 LC Packaging s-a alăturat discuțiilor grupurilor de experți din cadrul EcoVadis Sustain Conference 2020 Compania LC Packaging a fost nominalizată la premiile Sedex Responsible Business Awards LC Packaging a publicat Actualizarea durabilității 2019 LC Packaging își desfășoară comunicarea privind Pactul Global al ONU privind raportul de progres 2019 LC Packaging și Veolia Olanda colaborează pentru a reduce la minimum deșeurile provenite din ambalajele flexibile, la scară globală Locul de producție bengal de LC Packaging SA8000 recertificat
LC Packaging a publicat Actualizarea durabilității 2019

Sustainability Update 2019 - Cover Image_KLEIN.JPG

LC Packaging a publicat Actualizarea durabilității 2019

În 2017 am lansat viziunea noastră de sustenabilitate 2022 cu obiective de îmbunătățire a impactului nostru asupra mediului, economic și social. Și anul trecut am împărtășit prima noastră actualizare a durabilității. Acum, putem să împărtășim și mai multe progrese și inițiative interesante în cea de-a doua noastră raport anual de sustenabilitate!